Cuprum Coin (CUC) привлича огромен интерес от крипто инвеститори

CryptoDNES November 22,2021

На 8-ми октомври Cuprum Coin стартира фазата на предварителна продажба на своята обезпечена със стоки криптовалута с основен актив на стойност над $60 милиарда и привлече над 69.7 хиляди посетители за 30 дни.

Проектът Cuprum Coin има за цел да предостави стойност чрез комбиниране на блокчейн технологията, изградена на екологичната платформа Tezos, с много търсена и ценна стока – ултрафин меден прах. 

Този проект ще позволи на всеки да инвестира в стока, която е била достъпна за привилегированите институции от десетилетия.

Следователно компанията е първото организирано усилие за създаване на пазара и е подготвила само 0.5%, или 1.5 милиона CUPRUM монети на промоционална цена от $10 за 1 монета. 

Предварителната продажба е в ход чрез платформата за търговия Cuprum Coin, като Биткойн (BTC) или Етериум (ETH) са опциите за покупка на тази фаза.

Очакваната продължителност на предварителната продажба е до 26-ти ноември. Тя ще бъде последвана от първоначално борсово предлагане (IEO) през декември с предварително определена цена от $15 щатски за 1 монета. След това ще стане достъпна за борсова търговия от 1-ви януари 2022 г. или веднага при завършване на IEO. Cuprum Coin трябва да започне да се търгува на борси на стойност не по-ниска от $25 за монета.

Цената на Биткойн и Етериум, които са около най-високите исторически нива (ATH), са в наша полза в момента и инвеститорите виждат много по-голяма перспектива и възможността да печелят пари в Cuprum Coin. Ето как от 29-ти октомври до 8-ми ноември, имахме над 55 хиляди уникални посетители, а също и над 7,500 нови членове.”, заяви Марио Урлич, главен изпълнителен директор и основател на Cuprum Coin, в понеделник, докато показва пълна подробна уеб статистика в официалния профил на Cuprum Coin във Facebook.

Ръководството представи подобрен план за разпределение на средствата, който вече включва стратегически инвестиции в опазване на околната среда, устойчива енергия, авиационни и космически програми, медицински технологии и дарения за благотворителни организации. Основателят и неговите партньори са решили да отделят до 12.5% от общите продажби в тези сектори.

Компанията съхранява и осигурява изключително ценни базови активи в съоръжения с висока сигурност в Германия. Потенциалните инвеститори са добре дошли да поискат съпътстващата документация и да посетят помещенията при специална уговорка, но поради огромния интерес, доказателството за стойността на компанията скоро ще бъде представено на уебсайта им, каза изпълнителният директор.

Посетете официалния уебсайт на Cuprum Coin за повече информация.

Leave a Reply

Discover more from CUC news and PR's

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading