Cuprum Coin “CUC”: de cryptocurrency van de toekomst trekt veel interesse van cryptobeleggers

Crypto-Insiders.nl November 12,2021

Op 8 oktober heeft Cuprum Coin s.l.l.c. de presale fase van haar op grondstoffen gebaseerde cryptocurrency, met een onderliggende waarde van $60 miljard, gelanceerd. De presale trok in 30 dagen meer dan 69 duizend unieke bezoekers. 

Het Cuprum Coin project probeert waarde te creëren door blockchain technologie – gebouwd op het milieuvriendelijke Tezos-platform – te combineren met een zeer gewilde en kostbare grondstof: ultrafijn koperpoeder. Het project maakt het voor iedereen toegankelijk om te investeren in een grondstof die al decennialang alleen verhandelbaar is voor bepaalde bevoorrechte instellingen.

Dit is daarom het eerste bedrijf dat een georganiseerde poging waagt om hier een markt voor te creëren. Hiervoor hebben zij slechts 0,5%, ofwel 1,5 miljoen CUPRUM coins aangeboden in de presale voor $10 per stuk. De pre-sale vindt plaats op het handelsplatform van Cuprum Coin. In deze fase kunnen de coins gekocht worden met bitcoin (BTC) of ethereum (ETH).  

De presale zal tot 26 november duren. Daarna zal er in december een Initial Exchange Offer (IEO) volgen met een vooropgestelde prijs van $15 per stuk. De coins zullen verhandelbaar worden op exchanges vanaf 1 januari 2022, of direct na de IEO. Cuprum Coin zal voor het eerst genoteerd worden op exchanges voor $25 per stuk.

Zei Mario Ulrić, de CEO en oprichter van Cuprum Coin, op maandag terwijl hij de statistieken van Cuprum Coin’s Facebookpagina liet zien.

Het management heeft ook een nieuw en verbeterd funds-distributieplan opgezet. In dit nieuwe plan staan ook strategische investeringen in milieubescherming, duurzame energie, luchtvaart- en ruimtevaartprogramma’s, medische technologie en donaties voor liefdadigheidsorganisaties. De oprichter en zijn partners hebben besloten om 12,5% van de totale omzet onder te verdelen in deze verschillende sectoren. 

Het bedrijf bewaart en beveiligt kostbare onderliggende activa in zwaarbeveiligde faciliteiten in Duitsland. Geïnteresseerde potentiële investeerders kunnen altijd additionele documentatie aanvragen over, of zelfs op afspraak langskomen op, deze locatie. De CEO heeft echter al aangegeven dat zij deze documentatie ook beschikbaar stellen op hun website wegens de hoge vraag hiernaar. 

Bezoek de officiële Cuprum Coin-website voor meer informatie.

Leave a Reply

%d bloggers like this: